Aanmoediging Jouweetplan (2)

Wat is je doelstelling?

Onze pakketten

4 weken eetschema en coaching

24
75
per week
 • Jouw eigen voedingscoach
 • Intake gesprek met coach
 • Gevarieerde recepten
 • Persoonlijk eetschema

12 weken eetschema en coaching

18
50
per week
 • Jouw eigen voedingscoach
 • Intake gesprek met coach
 • 10 tussentijdse evaluaties
 • Eind evaluatie met coach
 • Persoonlijk telefonisch contact
 • Val gegarandeerd 6 tot 12 kg af
 • Gevarieerde recepten
 • Persoonlijk eetschema
Populair

Waarom Jouweetplan?​

Eetplan op maat

Onder begeleiding van onze deskundige voedingscoaches behaal jij binnen 12 weken jouw doel. Dit doen wij op een gezonde manier met gevarieerd eten binnen een speciaal voor jou op maat gemaakt wekelijks eetschema. Wij garanderen succes voor jou. Want bij jouweetplan krijg je:

Voedingsadvies

Nu inclusief een maand gratis sporten

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij het beste resultaat uit jezelf weet te halen. We helpen je natuurlijk al enorm door je recepten te geven die passen bij jou en jouw doelen, maar we gaan graag een stapje verder! 

Door ons brede netwerk hebben we op een hoop locaties in Nederland sportscholen zitten waarmee we samenwerken. Neem je bij ons een eetplan af, dan willen we je de mogelijkheid geven om een maand gratis te sporten op een van onze locaties, inclusief persoonlijke begeleiding. Zo gaan we samen voor het optimale resultaat voor jou!

Alles inzichtelijk in de App

Alles wat je nodig hebt om jouw doel te behalen, eenvoudig inzichtelijk op je telefoon. Met de App heb je op elke moment van de dag toegang tot jouw schema, kun je met het boodschappenlijstje in een handomdraai jouw boodschappen toevoegen aan je winkelmandje en heb je zelfs de meest uiteenlopende workouts tot je beschikking. 

Onze klanten vertellen...

Marieke
5/5
In Juli 2020 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Jouweetplan. Dit omdat ik me niet fit voelde. Samen met coach Bas hebben we een eetplan gemaakt. Bewust worden wat je eet, en daar een nieuwe start mee maken.
 
Desondanks het de eerste weken niet meeviel, heeft coach Bas me geweldig gesteund en aangemoedigd. Nu een half jaar verder is er 16 kg af. Hierdoor voel ik me veel fitter. 
Marja
5/5
“De Corona.. voor veel mensen een moeilijke, wellicht negatieve tijd.” Ik heb er gelukkig een positieve draai aan kunnen geven door actief af te vallen met een coach! Vorig jaar halverwege 2020 ben ik begonnen met mijn voeding via Jouweetplan. Momenteel ben ik ruim 22 kilo lichter en nog maar een kleine 3 kilo wil ik eraf hebben. Hierom loop ik tegenwoordig veel meer. Ook wordt er nog elke week een gepersonaliseerd eetschema opgesteld voor mij.
Martin
5/5
Na een aantal weken gesport te hebben kreeg ik van coach Bas de vraag of ik op papier wilde zetten wat ik op een dag at. Dit bleek veel te weinig te zijn. Hierom ben ik op advies van Bas begin begin januari Jouweetplan gaan volgen. Nu na ruim 2 maanden heb ik mijn eetgewoonten volledig veranderd en ben ik inmiddels 5 kilo kwijt.
Phil
5/5

Met veel enthousiasme begeleidt Coach Marc me met Jouweetplan op het gebied van voeding. Ik ben erg trots op onze resultaten! Omdat ik diabetes heb, monitor ik dagelijks mijn gewicht en bloedwaarden. Deze gaan allebei de goede kant op! Ik ben al 7 kilo kwijt en mijn buikomtrek is ruim 8 centimeter minder. Het programma biedt me naast verrassende en lekker maaltijden, structuur en regelmaat wat voor mij erg goed werkt. Hierom raad ik het iedereen aan!