Kennismakingsgesprek

Kennismakings gesprek

Samen maken we het verschil en gaan we voor resultaat! Onze coaches staan voor je klaar en staan te springen om je te helpen. Ben je benieuwd hoe we dit gaan doen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij hebben er zin in, jij ook?

Contact 

Email: info@jouweetplan.nl

Onze klanten vertellen...

Marieke
5/5
In Juli 2020 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Jouweetplan. Dit omdat ik me niet fit voelde. Samen met coach Bas hebben we een eetplan gemaakt. Bewust worden wat je eet, en daar een nieuwe start mee maken.
 
Desondanks het de eerste weken niet meeviel, heeft coach Bas me geweldig gesteund en aangemoedigd. Nu een half jaar verder is er 16 kg af. Hierdoor voel ik me veel fitter. 
Marja
5/5
“De Corona.. voor veel mensen een moeilijke, wellicht negatieve tijd.” Ik heb er gelukkig een positieve draai aan kunnen geven door actief af te vallen met een coach! Vorig jaar halverwege 2020 ben ik begonnen met mijn voeding via Jouweetplan. Momenteel ben ik ruim 22 kilo lichter en nog maar een kleine 3 kilo wil ik eraf hebben. Hierom loop ik tegenwoordig veel meer. Ook wordt er nog elke week een gepersonaliseerd eetschema opgesteld voor mij.
Martin
5/5
Na een aantal weken gesport te hebben kreeg ik van coach Bas de vraag of ik op papier wilde zetten wat ik op een dag at. Dit bleek veel te weinig te zijn. Hierom ben ik op advies van Bas begin begin januari Jouweetplan gaan volgen. Nu na ruim 2 maanden heb ik mijn eetgewoonten volledig veranderd en ben ik inmiddels 5 kilo kwijt.
Phil
5/5

Met veel enthousiasme begeleidt Coach Marc me met Jouweetplan op het gebied van voeding. Ik ben erg trots op onze resultaten! Omdat ik diabetes heb, monitor ik dagelijks mijn gewicht en bloedwaarden. Deze gaan allebei de goede kant op! Ik ben al 7 kilo kwijt en mijn buikomtrek is ruim 8 centimeter minder. Het programma biedt me naast verrassende en lekker maaltijden, structuur en regelmaat wat voor mij erg goed werkt. Hierom raad ik het iedereen aan!