fbpx
garnalen rijst
garnalen rijst

Garnalen met gestoofde prei

Voor 1 persoon:

  • 120 gram Gele rijst, ongekookt
  • 200 gram Prei
  • 1 eetlepel Pasta kruiden / boemboe
  • scheutje Kokosmelk
  • 120 gram Garnalen, gepeld
  • 1 eetlepel Olijfolie, traditioneel

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de prei in 4 minuten.
  3. Voeg de boemboe / kruidenpasta en kokosmelk toe en draai hetvuur laag.
  4. Laat 5 minuten zachtjes koken.
  5. Voeg de garnalen toe en verwarm nog 2 minuten.
  6. Serveer op een bord.

Voedingswaarde

Dit recept bevat per portie:

  • 508 kcal
  • 3 gram koolhydraten
  • 48 gram eiwitten
  • 58 gram vetten
Go top