[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11748″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][like_sc_header type=”h2″ subheader=”” header=”Garnalen met gestoofde prei” style=”header-subheader” color=”default” subcolor=”main” align=”left” size=”default” shadow=”false” sr=”default” nl2br=”” href=”” icon=”” image=”” icon_type=”hidden” size_px=”” use_theme_fonts=”yes” google_fonts=”” id=”” class=”” css=””][vc_column_text]Voor 1 persoon:
- 120 gram Gele rijst, ongekookt
- 200 gram Prei
- 1 eetlepel Pasta kruiden / boemboe
- scheutje Kokosmelk
- 120 gram Garnalen, gepeld
- 1 eetlepel Olijfolie, traditioneel
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][like_sc_header type=”h2″ subheader=”” header=”Bereidingswijze” style=”header-subheader” color=”default” subcolor=”main” align=”left” size=”default” shadow=”false” sr=”default” nl2br=”” href=”” icon=”” image=”” icon_type=”hidden” size_px=”” use_theme_fonts=”yes” google_fonts=”” id=”” class=”” css=””][vc_column_text]
- Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de prei in 4 minuten.
- Voeg de boemboe / kruidenpasta en kokosmelk toe en draai hetvuur laag.
- Laat 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg de garnalen toe en verwarm nog 2 minuten.
- Serveer op een bord.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][like_sc_header type=”h2″ subheader=”” header=”Voedingswaarde” style=”header-subheader” color=”default” subcolor=”main” align=”left” size=”default” shadow=”false” sr=”default” nl2br=”” href=”” icon=”” image=”” icon_type=”hidden” size_px=”” use_theme_fonts=”yes” google_fonts=”” id=”” class=”” css=””][vc_column_text]Dit recept bevat per portie:
- 508 kcal
- 3 gram koolhydraten
- 48 gram eiwitten
- 58 gram vetten
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]