Voedingscoach Marc

Marc

Lifestyle & Voedingscoach

Leeftijd: 39
Ervaring: 5 jaar
Specialiteit: Lifestyle
  Over mij

  Ik heb zelf een transitie gemaakt van een ongezonde en sedentaire levensstijl, naar een manier van leven waarbij ik actief beweeg, gezond eet en ook volop van het leven geniet. Ik help jou graag hetzelfde te bereiken! Bekend met de valkuilen en obstakels die je tegen gaat komen, ben ik er voor jou om je te begeleiden op de weg naar jouw doelen. Dus niet alleen met feiten uit een boekje, maar ook met de ervaring hoe jij deze kennis toe kunt gaan te passen.

  Ervaring

  Met mijn enthousiaste persoonlijkheid zorg ik ervoor dat het bereiken van jouw doelen niet alleen effectief, maar ook leuk is!

  In mijn transitie van een slechte naar gezonde levensstijl heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot het controleren van het lichaamsgewicht. Afvallen vanwege overgewicht en gecontroleerd aankomen om spiermassa op te bouwen. Ik ben bekend met de lastige aspecten van beide trajecten.

  Je hebt een doel, maar hoe kom je er? Omdat ik zelf ooit ook op dat punt stond, weet ik waar je tegenaan gaat lopen en kan ik me goed inleven in zowel de ups als downs die je tegen gaat komen.

  Skills

  Coaching 90%
  Kennisoverdracht 95%
  Sociale vaardigheden 90%
  Punctualiteit 95%
  Go top