Voedingscoach Dennis

Dennis

Lifestyle & Voedingscoach

Leeftijd: 24
Ervaring: 5 jaar
Specialisme: Lifestyle
  Over mij

  Mijn naam is Dennis en ik ben sinds enige tijd werkzaam bij Sport en Slankstudio. Momenteel ben ik de clubmanager van de vestiging in Ulvenhout. Zelf ben ik, naast dat ik al vanaf mijn zesde voetbal, al langer bezig met fitnessen. Hierover heb ik door de jaren heen zelf veel ervaring opgedaan op het gebied van voeding en bewegen. Hierdoor kan ik jou helpen met het bereiken van je doelstelling!

  Ervaring

  Afvallen is in theorie simpel, maar dat betekent niet dat het ook makkelijk is. Sociale druk, feestdagen, feestjes, etc. Het is nooit het juiste moment, maar toch moet het een keer gebeuren. Ik begrijp heel goed hoe lastig het kan zijn om te beginnen en door te zetten, maar ik kan je hierin ondersteunen en helpen om het toch vol te houden.

  Houd altijd in je hoofd waarvoor je het uiteindelijk doet: zo lang je dat onthoudt, ga je ook niet opgeven. En ik ga je daarbij helpen, samen werken we aan jouw doelstelling tot dat we allebei tevreden zijn over het resultaat.

  Geen resultaat binnen 2 weken?! Geen paniek, we gaan alles rustig analyseren en kijken waar er eventueel nog (meer) winst te behalen valt. Afvallen heeft helaas tijd nodig en gaat niet van zelf, neem er dus de tijd voor en zorg ervoor dat je het vol kan houden voor langere periode.

  Skills

  Coaching 85%
  Discipline 85%
  Motivering 90%
  Flexibel 75%
  Go top