Voedingscoach Antal

Antal

Lifestyle & Voedingscoach

Leeftijd: 28
Ervaring: 9 jaar
Specialisatie: Voeding & Sport
  Over mij

  Heyhey ik ben Antal, 25 jaar en kom uit Oosterhout, vanaf jongs af aan ben ik al erg sportief ingesteld geweest en vanaf mijn 17e ook in de wereld van leefstijl en voeding actief. Vanuit mijn sportopleiding heb ik al verschillende trainers opleidingen behaald waarna ik ben begonnen met het werken als Personal Trainer. Hierna ben ik natuurlijk niet stil blijven zitten en door gaan leren in de training en voedingsleer.

  Onlangs heb ik de Henselmans PT Course afgerond waarmee ik jou nog beter kan helpen om jou doelstelling te halen. Zelf ben ik ook actief in de sportschool en train ik 6 dagen in de week, dit doe ik meestal samen met mijn vriendin. Heb jij vragen aan mij over training, voeding of leefstijl, wacht dan niet langer en start snel.

  Ervaring

  Bij mij staat jou levensstijl centraal, hierop zal ik jou ook begeleiden waardoor jij een programma volgt dat op jou voorkeuren is afgesteld!

  Door samen een concreet doel te stellen gaan, we aan de slag met onze reis naar jou doelstelling. Hierbij zullen we de nadruk leggen op het proces en hoe we daar gaan komen.

  Wat ik belangrijk vind, is dat jij zelf begrijpt wat er belangrijk is en wat er gebeurt, zodat het ook een blijvende leefstijl kan zijn en je minder kans hebt op terugval!

  Skills

  Coaching 100%
  Voedingskennis 100%
  Training 87%
  Leeftijl 95%
  Go top