Resultaten

Deze mensen gingen u al voor

“De Corona.. voor veel mensen een moeilijke, wellicht negatieve tijd.'' Ik heb er gelukkig een positieve draai aan kunnen geven door actief af te vallen met een coach! Vorig jaar halverwege 2020 ben ik begonnen met mijn voeding via Jouweetplan. Momenteel ben ik ruim 22 kilo lichter en nog maar een kleine 3 kilo wil ik eraf hebben. Hierom loop ik tegenwoordig veel meer. Ook wordt er nog elke week een gepersonaliseerd eetschema opgesteld voor mij.

Marja

Na een aantal weken gesport te hebben kreeg ik van coach Bas de vraag of ik op papier wilde zetten wat ik op een dag at. Dit bleek veel te weinig te zijn. Hierom ben ik op advies van Bas begin begin januari Jouweetplan gaan volgen. Nu na ruim 2 maanden heb ik mijn eetgewoonten volledig veranderd en ben ik inmiddels 5 kilo kwijt.
 

Martin

In Juli 2020 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Jouweetplan. Dit omdat ik me niet fit voelde. Samen met coach Bas hebben we een eetplan gemaakt. Bewust worden wat je eet, en daar een nieuwe start mee maken.
Desondanks het de eerste weken niet meeviel, heeft coach Bas me geweldig gesteund en aangemoedigd. Nu een half jaar verder is er 16 kg af. Hierdoor voel ik me veel fitter. 
 
Het doel wat samen met coach Bas is opgesteld is 20kg afvallen. Dit is al bijna bereikt!

Marieke

Ik begon met Jouweetplan omdat de kilo's eraf moesten en ik handvatten nodig had. Er is een eetschema van 12 weken op mij afgestemd. Mijn gewenste resultaat was 10 kilo afvallen. Na 12 weken waren ze er af! Hierop ben ik erg trots, voel me fitter en ben extra gemotiveerd om te blijven sporten. Hierom raad ik iedereen Jouweetplan aan, mooie, makkelijke en gevarieerde eet schema's.
 
Ik wil coach Ellis in het bijzonder bedanken voor haar support. Om in jou woorden te blijven; 'je bent een topper!'

Doordat ik ben bevallen moesten er wat kilo's af. Ik ben begonnen met Jouweetplan bij Coach Jersey. Door de juiste balans van voeding en sport ben ik 6 kilo afgevallen en dat binnen 7 weken! Ik had dit nooit verwacht en met de hulp van Coach Jersey heb ik er vertrouwen in dat ik mijn doel ga halen. Hierom kan ik het iedereen aanraden💪🏽  

Met veel enthousiasme begeleidt Coach Marc me met Jouweetplan op het gebied van voeding. Ik ben erg trots op onze resultaten! Omdat ik diabetes heb, monitor ik dagelijks mijn gewicht en bloedwaarden. Deze gaan allebei de goede kant op! Ik ben al 7 kilo kwijt en mijn buikomtrek is ruim 8 centimeter minder. Het programma biedt me naast verrassende en lekker maaltijden, structuur en regelmaat wat voor mij erg goed werkt. Hierom raad ik het iedereen aan!  

Phil

Ik ben 4 weken geleden gestart met Jouweetplan. Het was even wennen maar als je er eenmaal doorheen bent dan is het prima te doen. Ik ben al 3.5 kilo afgevallen en mijn buikomvang is al met 8 centimeter geslonken! Ook is mijn vetpercentage al met 5% gedaald.

Marieke

Ik volg nu 5 weken Jouweetplan. Door het gevarieerde eetschema ben ik nu al 6 kilo afgevallen! Door de begeleiding van mijn coach zijn mijn resultaten beter dan ooit💪 

Marre
Go top